Deutschzentrum

INSPIRATIE SI CREATIE!

Oferim cursuri/ateliere de creatie in limba germana/romana si dezvoltare personala in gradinite, scoli, aniversari, programul scoala altfel,din Bucuresti si zona Metropolitana Ilfov.

Ca si Tema…noi iubim Planeta si vrem sa RECICLAM! Cum o facem?? Reciclam Creativ!

Ateliere pentru copii, elevi, studenti, companii și pentru pentru oricine dorește să învețe despre creativitatea folosirii unor materiale aparent nefolositoare.

Atelierele de creație sunt menite sa dezvolte creativitatea, motrocitatea cât și o dezvoltare armonioasa a copilului.

  • Atelier reciclam creativ
  • Atelier pictura pe tricou
  • Atelier modelaj din lut si desen
  • Atelier pictura pe pietre
  • Atelier ciucuri pe haine

Pentru creatiile noastre folosim materiale reciclabile( role de carton, hartie colorata, sfori, hartie creponata,paie) si in bucatarie imaginatia zboara catre paste,grau, piper negru si coaja de ou.

Micutii vor invata alaturi de noi cum sa recicleze si sa isi faca lucruri cat mai amuzante din produse refolosite. Vor descoperi cat de frumos este sa folosesti lucruri care nu mai sunt folositoare oamenilor mari, asa aratandu-le acestora ce inseamna sa fii copil.

Atelier pictura pe tricou,pictura pe pietre si sticla,pictura cu acuarele pe hartie

Când ne gândim la pictură ne gândim la marii artiști ai trecutului și prezentului, la tablouri care se vând cu milioane de dolari, la picturi murale și mulți ani de exercițiu pentru a dobândi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a stăpâni această formă de artă… sau nu?

Dorim să creștem interesul copiilor pentru acuarele și să le dezvoltăm simțul artistic prin folosirea culorilor: ca atare sau în combinații. Cine spune că trebuie să folosim o pensulă? Ce-ați zice de o periuță de dinți, niște vată sau chiar propriile degetele?

Diferite tipuri de acuarele vor permite crearea unei game largi de efecte artistice.  Micuți vor invata cum le pot folosi creativ, ce efecte pot obține cu diferite cantități de culoare și apă, precum și importanța de a lasă lucrările să se usuce (altfel, am muncit degeaba!).

Le vom pune la încercare atenția, răbdarea, dexteritatea și, desigur, creativitatea. Nici spiritul de echipă nu va lipsi, micuții artiști împărțind nu doar spațiul, ci și materiale de lucru. Vor fi încurajați să își aștepte rândul, să-și prezinte compozițiile și să aprecieze lucrările colegilor.

Cursul este împărțit pe două grupe de vârstă pentru a lucra la nivelul potrivit abilităților fiecăruia. Materialele și uneltele de lucru intră în prețul cursului.

În urmă participării la curs, copiii:

  • Vor descoperi noi tehnici de a picta culori;
  • Vor crea lucrări folosind unelte de lucru convenționale și inedite;
  • Vor experimenta cu diferite combinațîi de culori și nuanțe;
  • Își vor utiliza creativitatea în conceperea propriilor compoziții;

Se vor distra pe cinste!