Deutschzentrum

Invata cu noi sa vorbesti limba germana!

Învățați limba germană într-o atmosferă plăcută, purtând conversații alături de colegii dumneavoastră! Programa este axată pe vocabularul și expresiile esențiale utilizate în comunicarea de zi cu zi în limba germană, materia fiind aprofundată cu fișe de vocabular și gramatică.

 

Noțiunile noi sunt explicate în permanență și sunt notate, astfel încât expresiile care apar pe parcursul conversațiilor sunt fixate rapid și eficient.

 

Cursuri de limba germană autorizate, conversaționale, nivel începător (A1, A2)/intermediar (B1, B2)/avansat (C1), programă pentru examenele de certificare.

Pregătire pentru susținerea examenelor de certificare. Manuale atestate pentru programa de examene (Editurile Hueber și Klett).

  • La înscriere se semnează contractul de furnizări de servicii pentru modulul achitat.

  • La finalul cursurilor se elibereaza Diploma de participare

OFERTA!!! Daca mai vii cu un prieten/coleg, beneficiati de un discount de 50 lei de fiecare participant.

Ne puteți trimite întrebările și mesajele dumneavoastră și prin intermediul formularului de mai jos:

Adultii pot sa invete limba germana in cadrul diferitelor cursuri, iar ideea de a invata limba aceasta este una foarte stralucita din mai multe motive.

1.In primul rand, cei care isi doresc ca intr-o buna zi sa viziteze Germania sau Austria de exemplu, cu siguranta vor fi avantajati de faptul ca pot sa vorbeasca fara probleme limba germana, asa ca se vor descurca fara probleme in tarile respective.

2.Deasemenea, limba germana este o limba din ce in ce mai des vorbita in domeniul afacerilor, datorita faptului ca atat la noi in tara cat si in alte state, companiile germane si-au deschis  filiale. Comunici facil cu partenerii de la serviciu din țările vorbitoare de limbă germană.

Chiar si cei care viseaza la o cariera in cadrul unei firme germane, indiferent ca discutam despre o firma care activeaza la noi in tara sau in Germania, trebuie sa cunoasca foarte bine aceasta limba, pentru ca daca vor cunoaste limba germana, vor intelege mai repede cerintele si vor putea sa fie mult mai productivi. Iți aduci un plus semnificativ CV-ului tău pentru o carieră în era globalizării.

3.Ca și student poți obține burse în Germania prin numeroasele programe de schimb existente.

4.Daca doresti sa îți îmbunătățești performanțele intelectuale și sa îți menții mintea tânără.