Deutschzentrum

EXAMEN GOETHE ZERTIFIKAT

Acest curs se focuseaza pe pregatirea efectiva pentru examene standardizate internationale de la institutul Goethe.

-Goethe- Zertifikat A2 , B1 ,C1

  • Tineri (Fit in Deutsch 1)
  • Adulți (Start Deutsch 1)

-TESTDAF- pentru studii

-GOETHE-TEST PRO- pentru profesie

Cursurile de pregatire organizate de Centrul nostru  in vederea sustinerii acestor examene se axeaza atat pe perfectionarea cunostintelor de limba (intelegerea limbii vorbite, intelegerea unui text scris, abilitatea de a comunica fluent, capacitatea de a comunica oral si abilitatea de a redacta un text scris) cat si pe cunoasterea metodologiei specifice fiecarui examen in parte.

Deoarece aceste examene sunt deosebit de complexe, si pregatirea pentru sustinerea lor este necesar sa fie cat mai riguroasa.

Fiecare tip de examen si fiecare nivel are subtilitatile si cerintele sale specifice insa impreuna vom descoperi care sunt acestea si le vom asimila pas cu pas.

Cursurile de pregatire pentru examenele de limba germana folosesc metodologii si materiale (manuale, exercitii, teste) de ultima ora.

Manualele se adreseaza profesionistilor , si nu numai , care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de scris , citit , conversatie . Lectiile sugereaza cazuri reale din domeniile respective de specialitate si ajuta cursantii sa se familiarizeze cu situatii tipice : redactarea referatelor, rapoartelor, email-uri, primire / trimitere fax-uri, conversatii telefonice , modalitati de plata, relatii cu clientii, targuri de specialitate, oferte de locuri de munca ,etc.