Școala de Vara este un program intensiv de învățare a limbii germane adresat prescolarilor si scolarilor care sunt începători (inclusiv celor care nu au studiat niciodată limba germană) sau au cunoștințe medii și avansate.

Anul acesta vă atragem atenția cu 6 module pentru începători și avansați Copii 4-13 ani. Fiecare modul va aborda o nouă temă, pe care o parcurgem timp de 2 săptămâni câte 1,5 ore în fiecare zi.Ne intalnim dimineata 10:00-11:30, 11:30-13:00  sau dupa-masa 17:00-18:30. Fiecare modul cuprinte 20 ore didactice si teme diferite.

Puteți opta pentru una din următoarele variante:

Școlari 7-13 ani

10:00 – 11:30

Preșcolari 4-6 ani

11:30 – 13:00 sau
17:00 – 18:30

Modulul I 15 iunie-27 iunie 2020 Atelier “Scoala de vis a inceput la Kinderzentrum” 

Hai sa exploaram orasul! Cum petrecem timpul liber in orasul nostru? In aceste 2 saptamani vom face mai multe calatorii virtuale prin orasul nostru si vom invata sa numim in limba germana locurile pe care le vedem. Vom merge la cumparaturi..la cinema…in parcul de distractii. Ne imbracam cu hainele preferate si iesim cu prietenii la restaurant sau in parc. Ne plimbam cu bicicleta sau cu rolele. Nu stii niciodata ce talente noi iti poti descoperi!

Pret: 520 lei/ Modul 2 sapt.

Modulul II 29 iunie-11 iulie 2020 Atelier “Inspiratie si creatie”

Ca si Tema…noi iubim Planeta si vrem sa RECICLAM! Cum o facem?? Reciclam Creativ! Atelierele de creație sunt menite sa dezvolte creativitatea, motrocitatea cât și o dezvoltare armonioasa a copilului. Atelier reciclam creativ: Invatam lucruri noi in limba germana si cream.

Pentru creatiile noastre folosim materiale reciclabile( role de carton, hartie colorata, sfori, hartie creponata,paie) si in bucatarie imaginatia zboara catre paste,grau, piper negru si coaja de ou.

Micutii vor invata alaturi de noi cum sa recicleze si sa isi faca lucruri cat mai amuzante din produse refolosite. Vor descoperi cat de frumos este sa folosesti lucruri care nu mai sunt folositoare oamenilor mari, asa aratandu-le acestora ce inseamna sa fii copil.

Se vor distra pe cinste!

Pret: 520 lei/ Modul 2 sapt.

Modulul III 13 iulie- 25 iulie 2020 Atelier “Basme-Printese, printi si super-eroi” 

Spiderman,Batman sau Rapunzel? Hai si tu alaturi de noi si eroii tai sa auzi povestea noastra  cu praf magic,dragoni si printese! Creaza propria ta poveste! Totul este magic! 

Pret: 520 lei/ Modul 2 sapt.

Modulul IV 27 iulie- 8 august 2020 Atelier “Sanatate in bucate!” 

Despre creativitate si mic dejun sanatos! Suntem plini de energie! Invatam sa mancam sanatos. Cu ce facem o salata de fructe sau de legume? Invatam in limba germana sa preparam micul dejune sau das Abendessen.Mancaruri delicioase cu ingrediente sanatoase. Te asteptam la o limonada gustoasa!

Pret: 520 lei/ Modul 2 sapt.

Modulul V 10 august- 22 august 2020 Atelier “Universul meu: casa,familie,scoala”

Avem 2 saptamani la dispozitie sa povestim! Cum iti petreci tu o zi obisnuita? Ce faci in vacanta ? Cum iti petreci timpul liber ? Care este anotimpul tau preferat, unde îți sarbatoresti ziua de naștere si ce Hobby-uri ai? Raspunsurile acestor intrebari le vom gasi impreuna într-un mod distractiv în limba germana.Prin concursuri şi jocuri, pornind de la elemente şi activităţi familiare şi plăcute copiilor – poveşti, viaţă de zi cu zi, anotimpurile,zilele saptamanii,membrii familiei etc.

 

 

 

 

Pret: 520 lei/ Modul 2 sapt.

Modulul VI 24 august- 5 septenbrie 2020 Atelier “Obiceiuri si traditii in Europa”

Calatorii cu gust! Pizza,Pasta sau Apfelkuchen! Delicii culinare pentru o calatorie virtuala in Italia, Franta sau Germania.Descoperim cele mai frumoase locuri si oameni minunati din Europa.

 

 

Pret: 520 lei/ Modul 2 sapt.