Deutschzentrum

BERUF PFLEGE

Asistenti medicali Modul a2 -b1

Cursurile de limba germană pentru profesii – Asistenti Medicali

-Beruf Pflege – se adresează tinerilor și adulților care doresc să învețe germana pentru job sau in vederea plecarii in Germania, pe post de asistent medical.
Pentru a vă verifica nivelul, vă puteți programa la o evaluare gratuită.

Modulul A2.1 are 16 sedinte se desfasoara

Marti si Vineri ora 9:00-10:30 sau ora 19:00-20:30
Din 19 octombrie – 10 decembrie – grup restrans 5-6 persoane

Va asteptam la cursurile noastre care se desfasoara de doua ori pe saptamana, intr-o atmosfera placuta unde voia buna se impleteste cu invatarea distractiva!
Deutsch mit Spass!

Care este prețul unui modul?

Preț promoțional 

În mod normal un astfel de curs are un preț de 1080 lei

Pret Promotional 899lei + Manual inclus!

899 RON

mODUL A2.1

899 RON

mODUL A2.2

De ce sa alegi centrul nostru educational?

Este simplu si convenabil sa alegi centrul nostru de cursuri si meditatii intrucat totul este in avantajul tau! Noi oferim cel mai bun raport intre tariful pe care il platesti si rezultatele pe care noi te ajutam sa le obtii.

Pentru ca numai aici te poti bucura de talentul nativ, experienta si calificarea dovedita a celor mai buni profesori care iti pun la dispozitie materiale didactice moderne si care iti garanteaza atingerea performatelor dorite in promovarea examenelor sau a carierei profesionale.

Pentru ca locatia este ultracentrala iar mediul pe care il regasiti la noi este cel mai propice procesului de invatare. Vino si te vei convinge imediat!

Aveți nevoie de un document recunoscut la nivel internațional care să certifice cunoștințele dumneavoastră de limba germană? Centru nostru oferă examene de limba germană, engleza sau franceza pentru toate nivelurile de limbă de la A2 până la C1

DIPLOMA OBTINUTA IN URMA EXAMENULUI ESTE RECUNOSCUTA IN INTREAGA EUROPA SI AMERICA LATINA – ECL -EUROPEAN CONSORTIUM FOR THE CERTIFICATE OF ATTAINMENT IN MODERN LANGUAGES A2,B1,B2,C1

*Pasiunea noastra este germana pe care ti -o transmitem cu drag!
*Suntem o echipa cu experiență în a livra programe de training de calitate!
*Suntem pasionati de limba germana iar tot ceea ce facem,facem din suflet!
*Beneficiati mereu de Reduceri si Consultanta in alegerea programului de pregatire potrivit nivelului dumneavoastra!

Cursanti foarte multumiti de rezultatele obtinute

Grupe cu numar redus de cursanti

Care este parerea cursantilor?

Profesionalism, rabdare, dedicare. Acestea sunt calitatile pe care orice trainer ar trebui sa le posede, mai ales cel care preda o limba straina. Eu am regasit aceste calitati la cursul de limba germana predat de Amalia si am reusit sa progresez in studiul acestei limbi mult mai repede decat m-as fi putut astepta! Acceptati provocarea de a invata o limba straina atat de complexa si in acelasi timp atat de fascinanta alaturi de Centrul educational Deutschzentrum si nu veti regreta!
Iulia D. Iasi
Sunt extrem de multumita de cursul de germana pentru incepatori. Pentru o buna perioada de timp am intampinat multe probleme in incercarile mele de a invata limba germana dar in urma acestor cursuri am reusit sa avansez cu usurinta si mi-am dat seama cat de important este sa ai parte de ajutorul unui profesionist atunci cand doresti sa inveti o limba straina. Orele de germana alaturi de doamna Amalia Dragne trec cu usurinta si placere. Recomand cu drag aceste cursuri si felicitari pentru modul in care sunteti foarte atenti la nevoile si dorintele cursantilor vostri!
Raluca S. Bucuresti
Sunt uimita de rezultatele pe care le-am obtinut pana in prezent in urma participarii la cursul de germana nivel incepator A1.1. Dupa terminarea acestei etape ma pot exprima,intelege si purta conversatii in limba germana specifice acestui nivel,toate aceste rezultate datorita implicării trainer-ului nostru,Amalia. Nu regret nici o clipa alegerea facuta,Amalia este o profesoară excelenta,devotata,cu bune abilitati didactice,iar orele ei sunt eficiente si distractive. Danke schön, Amalia! 🙏
Roxana T. Germania
Cu doamna profesoara Amalia-Iuliana Dragne am facut cursul de Limba Germana A2. Faptul ca este vorbitoare nativa de Limba Germana reprezinta un avantaj pentru cursanti. Pe langa acest lucru, stilul de predare este placut, niciodata nu ai impresia esti la un curs ci mai degraba la o intalnire cu prietenii. Poti comunica cu dumneaei si in particular, pe Whatsapp, Email sau Facebook in cazul in care doresti clarificarea unor asprecte legate de Limba Germana. Inveti Germana dupa aceste cursuri? Eu am invatat si nu sunt o persoana care invata usor o limba straina.
Florin D. Iasi